branding
Movies Tycoon, PixelCraze, Vyšla plná verze české hry Movies Tycoon

Vyšla plná verze české hry Movies Tycoon

Vybudujte vlastní filmové studio a zkuste natočit fiktivní hollywoodské trháky

Zdroj: PixelCraze
25. 10. 2024
Název: Movies Tycoon Vývojář: Vydavatel: Platformy: Žánr: Datum vydání: 24. 10. 2024

Česká hra Movies Tycoon vyšla ve čtvrtek 24. října v plné verzi. Titul od studia PixelCraze prošel early accessem, kde byl k dispozici od letošního července. V tuto chvíli jej doporučuje 73 procent hráčů na Steamu ze 129 recenzí. Hra se normálně prodává za necelých 30 eur, ale momentálně je do 7. listopadu v zaváděcí slevě za 23 eur.

Autoři na plnou verzi lákají také novým trailerem. Aktuální verzi označují jako 2.0 a dostala podle nich dosud největší update. Tým poděkoval za podporu během early accessu a současně ujistil, že tím samozřejmě práce nekončí. Fanoušci pomohli s testováním a vychytáváním chyb a zpětná vazba jim usnadnila i rozhodování, čemu by se mělo studio prioritně věnovat.

Movies Tycoon bude dál dostávat pravidelné updaty s novými opravami, vylepšeními a optimalizacemi. Autoři ale chtějí bezplatně rozšiřovat také obsah samotné hry. Nejprve se zaměří na počátky kinematografie. A časem může dojít také na placená rozšíření. Vývojáři nabídli pohled na roadmapu, ale hráči mohou ovlivnit další chystaný obsah a jeho důležitost.

Plná verze jinak nabídla celou řadu vylepšení oproti early accessu. Jejich kompletní seznam najdete v aktuálním příspěvku na Steamu. Více podrobností o hře najdete v našem archivu nebo na oficiálním webu.

Nahlásit chybu v článku

4

Napsat komentář

Další články
Nahoru