branding
Delta Force (Hawk Ops), Level Infinite, Předběžný přístup Delta Force začne zkraje prosince

Předběžný přístup Delta Force začne zkraje prosince

Ve skutečnosti jde o betu. Bude však dlouhodobá a postup se přenese do plné verze

Zdroj: TiMi Studio Group
22. 10. 2024
Název: Delta Force (Hawk Ops) Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , , Žánr:
Datum vydání:
5. 12. 2024 (PC)

Pokud vás v uplynulých měsících zaujala reinkarnace slavné série Delta Force od Team Jade, máme pro vás aktualizaci kalendáře. Vývojáři totiž potvrdili, že brány předběžného přístupu – který však stihli přejmenovat na otevřenou betu – otevřou 5. prosince letošního roku. Jak už bylo zřejmé z předchozích zpráv, informace se prozatím týká pouze PC verze, která vyjde dřív než verze konzolové či mobilní a poslouží vývojářům k odladění celého zážitku v návaznosti na očekávanou zpětnou vazbu. Betaverze hry bude dostupná na Steamu, Epic Games Storu i prostřednictvím vlastního launcheru a nic se také nemění na tom, že bude k dispozici coby free to play titul se sekundární monetizací v podobě battle passu a kosmetických doplňků, nikoliv však pay to win prvků.

„Máme pro vás skvělé zprávy. Díky svižné práci našeho vývojového týmu a pozitivnímu přijetí aktuálních buildů [hry] můžeme s nadšením oznámit, že Global Open Beta (dříve prezentovaná jako předběžný přístup) začne na PC už 5. prosince,“ uvedli vývojáři v aktualizaci na Steamu. Dále potvrzují, že hra bude dostávat pravidelné updaty a že už nedojde k žádnému resetu postupu, který tak bude zachován i do plné verze hry. Co se týče obsahu, vývojáři první sezónu nazývají Genesis a slibují dohromady osm dostupných operátorů, nové herní módy a mapy pro oba režimy – Warfare a Hazard Operation. V nejbližších updatech by se pak hráči měli dočkat módu Extraction a velkého PvP režimu – oba jsou prý téměř připravené, takže by už jejich implementace neměla zabrat mnoho času. Nezapomíná se ani na kampaň, se kterou se i nadále počítá, k dispozici ale bude až po fázi otevřené bety, patrně tedy až s vydáním na konzole.

Vývojáři rovněž uvedli, že v betě bude hra několik měsíců, což je stále v souladu s tím, že konzolové verze by měly vyjít už začátkem příštího roku. Dopředu si ale nebudete moci konzolovou hru „nacvičit“, protože alespoň prozatím Delta Force nebude podporovat hraní pomocí gamepadu, které ještě není dle vývojářů plně odladěné. Jinak se ale tváří otevřená beta poměrně schopně a mohla by konečně dát prostor hráčům k řádnému otestování potenciálu, který ve hře leží. Víc o hře bychom se měli dozvědět během Next Festu na Steamu, vývojáři chtějí ukázat zmiňovaný mód Extraction a zaměřit se na vlastnosti PvP soubojů.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru