branding
Squadron 42, Cloud Imperium Games, Squadron 42 má vyjít v roce 2026

Squadron 42 má vyjít v roce 2026

Podívejte se na víc než hodinový záznam ze hry. Bude to pořádný macek

Zdroj: Cloud Imperium Games
21. 10. 2024
Název: Squadron 42 Vývojář: Vydavatel: Platformy: Žánr: ,

Vývojáři ze studia Cloud Imperium Games zveřejnili novinky týkající se singleplayerové hry Squadron 42 zasazené do vesmíru sci-fi Star Citizen. V první řadě jsme se dočkali spousty nových záběrů přímo z akce. Chris Roberts, který vede vývoj projektu, uvedl, že autoři se v tuto chvíli soustředí na ladění a optimalizaci celého zážitku, aby se ujistili, že hra dosáhne vysokých standardů.

Nový oficiální záznam ze hry má před hodinu a čtvrt. Kdo měl v oblibě ságu Wing Commander nebo Starlancer, nebude překvapený tím, že příběh je servírován výpravnou formou a hra bude hodně ukecaná. Snaha o filmový zážitek je ostatně jedním z poznávacích znamení tvorby Christe Robertse od jeho počátků už v osmdesátých letech.

Jak je ale i z nového videa patrné, tady už zdaleka nepůjde jen o akci ve vesmíru, ale budeme se pohybovat také po svých. Podle Robertse Squadron 42 hráče zabaví na 30 až 40 hodin a hra by měla vyjít někdy v roce 2026.

Živá ukázka nových záběrů na CitizenConu v anglickém Manchasteru se neobešla bez potíží, ale s tím autoři podle všeho počítali a jasně deklarovali, že v tuto chvíli hra není ještě hotová. Proto také potřebují další čas.

Největší koncentrace hereckých hvězd v historii her?

Spin-off Squadron 42 byl oznámen už v roce 2014 a má se jednat o duchovního nástupce série Wing Commander. Titul se bude moci kromě jiného pochlubit hvězdným hereckým obsazením. Do příběhu se zapojili Gary Oldman, Mark Hamill, Gillian Anderson, Mark Strong, Andy Serkis, John Rhys-Davies, Henry Cavill a mnozí další. Řadu z těchto známých tváří a jejich hlasů si užijete v novém videu.

Samotný název Squadron 42 mimochodem odkazuje na sérii Wing Commander. Když v roce 1989 začal vývoj prvního dílu, Squadron bylo původně zamýšlené jméno hry.

Nahlásit chybu v článku

8

Napsat komentář

Další články
Nahoru