Warhammer 40,000: Space Marine 2, Focus Entertainment, Prodaly se 4 miliony kopií Warhammer 40,000: Space Marine 2

Prodaly se 4 miliony kopií Space Marine 2

Vývojáři ze Saberu mají být na co hrdí. Připomínají také detaily ohledně nového obsahu

Zdroj: Focus Entertainment
17. 10. 2024
Název: Warhammer 40,000: Space Marine 2 Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , Žánr: Datum vydání: 9. 9. 2024
Warhammer 40,000: Space Marine 2

Pouhé dva dny po vydání očekávané akce Warhammer 40,000: Space Marine 2 hlásili vývojáři ze Saber Interactive, že jejich titul má na kontě 2 miliony prodaných kopií. Na tuto informaci pak po několika dnech navazovaly zprávy, že se hra stala druhou nejprodávanější v Evropě v letošním roce a vývojáři později připustili, že tak velký úspěch pro ně v pozitivním slova smyslu mění řadu věcí. Nyní, více než měsíc po uvedení, se však vydavatelé z Focusu ozývají znovu, aby informaci o počtu prodaných kusů aktualizovali, protože se v tichosti podařilo překonat další milník. Space Marine 2 už oslovilo 4,5 milionů hráčů, což je současně impuls pro Saber, aby připomněli, co dalšího do hry v nadcházejících týdnech a měsících chystají.

Informace se včera v podvečer objevila na sociálních sítích a je samozřejmě doplněna slovy díků, vyslaným směrem k hráčům a komunitě. „Připravte se, tohle je jen začátek,“ říkají zástupci vydavatele a lákají tím ke zhlédnutí nového traileru s doplněním již dříve prezentovaných detailů o obsahovém rozšiřování hry během prvního roku od vydání. I ve videu samozřejmě vývojáři děkují hráčům za jejich odhodlání, upozorňují je však, že válka ani zdaleka neskončila a hráči se budou muset znovu vrhnout do boje. Stane se tak prostřednictvím nových PvE misí, v nichž se objeví nový typ nepřítele – bio titan – a ke slovu přijde i vyšší obtížnost Lethal. Hráči se rovněž mohou těšit na novou pistoli Neo-Volkite, čímž bude završena druhá obsahová sezóna. V dalším čtvrtletí dorazí další PvE mise, dojde ale také na přidání PvP režimu s novými arénami, do hry bude přidán další typ nepřítele a hra se dočká komplexnějšího rozšíření Battle Barage. Čtvrtá sezóna pak bude postavená kolem režimu hordy, a jak už bylo naplánováno pro předchozí fáze, do hry opět vstoupí nový nepřítel a hráči budou moci využít další novou zbraň.

Důležité je dodat, že tato rozšíření plánují vývojáři dávat hráčům bezplatně, platit se pak bude pouze za kosmetické balíčky s částmi brnění, které budete moci navléknout na své mariňáky před hraním PvE či PvP režimů. Podle ohlasů komunity to celé zní velmi dobře a nezdá se, že by někomu něco scházelo. Hra si ostatně udržuje stále velmi kladné hodnocení na Steamu, kde titul pozitivně hodnotí 82 procent hráčů. Jistě, ve hře se stále nachází bugy, které by slušelo opravit a zaznívá i kritika stran pouhých 6 dostupných PvE misí. Právě to ale chtějí vývojáři řešit nad rámec standardních úprav a ladění hry jako takové.

# akční # hack'n'slash # sci-fi # warhammer

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru