Arma 4, Bohemia Interactive, Arma 4 vyjde v roce 2027

Arma 4 vyjde v roce 2027

Na výročním koncertu Bohemia Interactive zazněla skladba z nadcházejícího dílu série

Zdroj: Bohemia Interactive
16. 10. 2024
Název: Arma 4 Vývojář: Vydavatel: Žánr:
Arma 4

Společnost Bohemia Interactive slaví 25. výročí, a proto se rozhodla uspořádat již poněkolikáté koncert, během něhož zazněly skladby napříč bohatým herním portfoliem studia. Nedošlo tedy jen na známé skladby a motivy ze série Arma, potažmo z původní Operace Flashpoint, ale i na hry jako DayZ, Ylands nebo Vigor. Koncert v podání Českého národního symfonického orchestru dirigoval jeden ze skladatelů Dominik Svoboda, který se postaral i o aranžmá některých skladeb, o které se v průběhu let postarali skladatelé Ondřej Matějka, Ján Dušek, Varhan Orchestrovič Bauer či Ondřej Konvička. Záznam celého koncertu si můžete poslechnout níže.

Už předem však vývojáři lákali i na jakési překvapení, které odhalili v samém závěru koncertu. Tehdy došlo na zbrusu novou skladbu z nadcházející hry od Bohemia Interactive, jíž se nakonec dle očekávání ukázala být Arma 4, která byla formálně oznámena už v roce 2022 společně s Arma Reforger. Zatímco Reforger stál a stojí na cestě k Armě 4, přičemž posloužil i jako testování enginu Enfusion, o této chystané hře nyní konečně víme, že vyjde v roce 2027, na další detaily týkající se pokračování ovšem v rámci koncertu nedošlo. Jednotlivé skladby byly nicméně doprovázeny i příležitostnou projekcí, jež nechyběla ani zde, v tomto případě však využívala záběry pořizované už v souvislosti s Reforger.

O hře jako takové zatím nemáme žádnou konkrétnější představu, ale na to je vzhledem k plánovanému roku vydání přece jen ještě dost času.

# akční # česká # válka

Nahlásit chybu v článku

3

Napsat komentář

Další články
Nahoru