Star Wars Episode I: Jedi Power Battles, LucasArts, Vrací se Hvězdné války z PS1 a Dreamcastu

Vrací se Hvězdné války z PS1 a Dreamcastu

Star Wars Episode I: Jedi Power Battles dostanou lehký upgrade a pár novinek

Zdroj: Aspyr
11. 10. 2024
Název: Star Wars Episode I: Jedi Power Battles Vývojář: , Vydavatel: Platformy: , , , , , , , ,
Datum vydání:
4. 4. 2000
4. 10. 2000 (Dreamcast)
23. 11. 2024 (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S | X, Switch)
Star Wars Episode I: Jedi Power Battles

Fanoušci Hvězdných válek by měli zpozornět. Vrací se hra Star Wars Episode I: Jedi Power Battles ve vylepšené verzi. Titul z roku 2000 pro PS1 a Dreamcast vstoupí znovu na trh 23. ledna na PC, PS4, PS5, Xboxu One, Xboxu Series i Switchi. O comeback se podobně jako v případě mnoha dalších Star Wars her postará společnost Aspyr.

Nová edice se má prodávat za 20 dolarů a nabízet pár novinek. Původní hra obsahovala pět hratelných postav a další až čtyři zamčené v závislosti na platformě. Nová verze ale láká na 13 dalších hratelných hrdinů. Hra nabídne lokální multiplayer a všechny úrovně i postavy mají být přístupné od samého začátku.

Mírný pokrok z mezích galaktického zákona

Hra se dočká i technických vylepšení na poli grafiky a ovládání, ale nečekejte žádný dramatický upgrade. Hezčí mají být kupříkladu modely. Pokud jde o funkce a a obsah, má se vycházet především z verze pro Dreamcast, která vyšla až po PS1 a nabízela nějaké věci navíc, například další režimy. Kromě klasického ovládání bude možné sáhnout také po moderní variantě.

Určitě se podívejte na čerstvý trailer, díky němuž budete mít rázem lepší představu, co můžete čekat i o zmíněných novinkách. Chápu, že by řada z vás raději slyšela o remaku Knight of the Old Republic nebo Star Wars Eclipse, ale tady musíme dál čekat.

# akční # kooperativní # multiplayer # star wars # vesmír

Nahlásit chybu v článku

3

Napsat komentář

Další články
Nahoru