S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy, Kolekce S.T.A.L.K.E.R. na Switch má přesné datum

Kolekce S.T.A.L.K.E.R. na Switch má přesné datum

Nakonec dorazí o něco dříve, než autoři původně mysleli

Zdroj: GSC Game World
9. 10. 2024
Název: S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Vývojář: Platformy: , , , ,
Datum vydání:
6. 3. 2024
31. 10. 2024 (Switch)
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy

Studio GSC Game World oznámilo, že port S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy vyjde na Switch 31. října. Tedy dokonce dřív než v původně plánovaném listopadu. Kolekce obsahuje hry Shadow of Chernobyl (2007), Clear Sky (2008) a Call of Pripyat (2009) a už v březnu vyšla na PlayStationu a Xboxu. Hry nabízejí lehká vylepšení, ale z pohledu Switche je důležitější, že je to vůbec poprvé, co se tahle série objeví na konzoli od Nintenda.

Na novou verzi už se můžete podívat také v čerstvém traileru. Autoři lákají na podporu gyroskopu při míření, dotykové ovládání i upravenou grafiku. Titul má dobře fungovat v cestovním i televizním režimu. Na portu GSC spolupracovali s MATABOO. Každá hra se bude prodávat samostatně za 20 eur nebo všechny dohromady jako bundle za 40 eur.

Jak už jsme psali dříve, na PlayStationu a Xboxu hry nabízejí oficiální českou lokalizaci formou titulků, takže se zdá být pravděpodobné, že přeložená bude kolekce i na Switchi. Na velkých konzolích navíc dostal S.T.A.L.K.E.R. dodatečně podporu modifikací a díky tomu se tu dočkal i staršího českého dabingu pro pro Shadow of Chernobyl, takže by bylo super, kdyby se mody objevily rovněž ve switchové verzi.

# akční # fps # post-apokalypsa # ukrajina # ukrajinská

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru