Call of Duty: Black Ops 6 (Gulf War), Activision, Kampaň Black Ops 6 slibuje souboj proti Husajnovi

Kampaň Black Ops 6 slibuje souboj proti Husajnovi

Dva týdny před vydáním Call of Duty vychází launch trailer. Studená válka podle něj skončila

Zdroj: Microsoft
8. 10. 2024
Název: Call of Duty: Black Ops 6 (Gulf War) Vývojář: , Vydavatel: Platformy: , , , , Žánr: Datum vydání: 25. 10. 2024
Call of Duty: Black Ops 6 (Gulf War)

Bez ohledu na to, že vydání Call of Duty: Black Ops 6 připadá až na 25. října, vývojáři z Treyarchu a Raven Software přináší launch trailer. Po záběrech z multiplayeru a samozřejmě i jeho rozsáhlém betatestu se autoři v novém videu soustředí na kampaň a nastavují pro hru atmosféru po formálním ukončení studené války. Jak ale sami z hodin dějepisu víte, pád železné opony, další kroky vedoucí k rozpadu Sovětského svazu a následné uvolnění vztahů mezi oběma sférami vlivu celosvětový mír rozhodně nepřinesly. A právě v té době, konkrétně v roce 1991 se po několika měsíčním tichu opět zjevuje Russell Adler, aby varoval své kolegy před infiltrací CIA a možným použitím apokalyptické zbraně, která by mohla celý svět zničit.

I když je premisa velmi jednoduchá a nijak nevybočuje z řady, zůstává v mantinelech toho, co chce Call of Duty na ploše kampaně takřka každoročně vyprávět. Popcornový příběh plný zkratek, výbuchů a přestřelených heroických momentů zůstává přibližně tím, co od kampaně – stále z pohledu trvanlivosti i příjmů marginální součástí Call of Duty – hráči očekávají a trailer tato očekávání podtrhuje. Už tradičně se můžete těšit na velmi kvalitně zpracované cutscény, ty vývojářům posledních dílů série jdou náramně, když do jejich přehrávání nevstoupí technické potíže se streamováním dat a z pěkně vyvedených filmečků není slideshow. Nechybí ale samozřejmě ani výbušná akce a snaha zamixovat do fiktivního příběhu dostatečné množství reálných narážek, aby mohl působit jakžtakž uvěřitelně. O tom ale Call of Duty není a soudě podle 4,5 milionu zhlédnutí za necelých 24 hodin a mnoha komentářů to tak zřejmě vnímají i hráči. Skoro se zdá, že podstatná je přítomnost Franka Woodse (na vozíčku s brokovnicí!) a nutnost jít po krku Saddáma Husajna.

Co se týče dalších částí Call of Duty: Black Ops 6, vedle samotného multiplayeru s několika novinkami například v pohybu hráčů bude titul obsahovat i mód se zombíky, což ale ve finále není žádné velké překvapení. Vývojáři věnovali obrovské úsilí, aby fanouškům řekli úplně všechno, jak jsme vás ostatně informovali v uplynulých týdnech. I Zombies nakonec budou mít příběh, navazující na již známé události, takže se můžete těšit na působení jednotky Requiem, která byla osvobozena z vězení na ostrově Terminus bývalým úhlavním nepřítelem Williamem Peckem. Důvod? Zbavit se bývalého velitele Requiem, který zvlčil a je ve finále větší hrozbou než sám Peck. Ani zde nic objevného, ale i zombíci mají v záplavě hráčů Call of Duty své zastání a nelze nevidět zájem hráčů pustit se i do tohoto režimu.

Pokud vás zajímá víc, Call of Duty: Black Ops 6 jsme podrobně rozebírali a vše podstatné najdete v našem archivu.

# 90. léta # akční # call of duty # fps # historie # válka

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru