Alien: Isolation, Sega, Pokračování Alien: Isolation oficiálně oznámeno

Pokračování Alien: Isolation oficiálně oznámeno

Stalo se tak u příležitosti 10. výročí hry. Opět na něm pracuje creative director Alistair Hope

Zdroj: Sega
7. 10. 2024
Název: Alien: Isolation Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , , , , , , Žánr: , Datum vydání: 7. 10. 2014
Alien: Isolation

Uplynulo 10 let od vydání Alien: Isolation od studia Creative Assembly a společnosti Sega, což vývojáři nenechali bez povšimnutí. Ba co víc, kromě poděkování fanouškům a hráčům za jejich projevy nadšení i děsu, které dávali najevo v uplynulých letech, a pohlédnutí zpět do minulosti si připravili na závěr zprávy i velice příjemné oznámení – pokračování Alien: Isolation je oficiálně ve vývoji, i když zatím teprve v rané fázi. Vzkaz fanouškům a potvrzení nové hry navíc pochází přímo od Alistaira Hopea, jenž se coby creative director zasloužil už o první díl.

„Našim fanouškům po celém světě,“ začíná v první řadě děkovný příspěvek, „je těžké uvěřit, že je to už 10 let, co jsme se vydali na cestu s vydáním Alien: Isolation. Když jsme začali vyvíjet Alien: Isolation, řídili jsme se jedinou zásadou: stvořit skutečně autentický zážitek, který se vrátí ke kořenům série Alien – nový příběh zachycující atmosféru a hrůzu původního mistrovského filmu z roku 1979,“ pokračuje Hope a dodává, že bylo neuvěřitelné být svědky nadšení i křiku fanoušků a toho, jak čelili vetřelci a jak se titul dostával k hráčům po celém světě, přičemž jim tohle všechno bylo odměnou. „Byl to projekt snů, který k životu přivedl skvělý tým, a přijetí, které jste mu v průběhu let věnovali, je mimořádné. U příležitosti 10. výročí se zdá být vhodné dát na vědomí, že jsme vaše volání slyšeli jasně a zřetelně. Dnes mohu jménem týmu s potěšením potvrdit, že pokračování Alien: Isolation je v rané fázi vývoje,“ oznámil Alistar Hope.

Zatím nebyly sdíleny žádné další podrobnosti, nicméně už samotné oznámení nepochybně potěší řadu fanoušků, kteří si tento značně děsivý počin z roku 2014 oblíbili a v pokračování doufali dlouhé roky. „Těšíme se, že se s vámi podělíme o další podrobnosti, až budeme připraveni. Ještě jednou vám děkujeme,“ dodal na závěr Hope.

# budoucnost # horor # sci-fi # survival # vesmír # vetřelci

Nahlásit chybu v článku

13

Napsat komentář

Další články
Nahoru