Gran Turismo 7, Sony Interactive Entertainment, Gran Turismo 7 láká na nové vozy

Gran Turismo 7 láká na nové vozy

V novém updatu se svezeme třemi japonskými auty a Sophy se dostala na další tratě

Zdroj: Polyphony Digital
4. 10. 2024
Název: Gran Turismo 7 Vývojář: Vydavatel: Platformy: , Žánr: Datum vydání: 4. 3. 2022

Gran Turismo 7 se dočkalo dalšího obsahového updatu. Vývojáři už tradičně představili novinky na oficiálním webu. To podstatné je, že přírůstky už ve hře najdete a po patchi byla hra aktualizovaná na verzi 1.52.

Nabídce novinek už tradičně vévodí rozšíření garáže. Těšit se můžete na nové vozy – Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR GSR z roku 2004, letošní Nissan GT-R Premium edition T-spec a Toyota Hiace Van DX z roku 2016.

V kavárně pak najdete jedno nové extra menu, které je tentokrát zaměřené na vozy německé automobilky Audi. Nechybí ani nové závody. Sice jsme se nedočkali žádné nové tratě, ale pustit se můžete do trojice nových závodních podniků, a to na tratích Tokyo Expressway, Circuit de Sainte-Croix a Kyoto Driving Park.

Pokud vás zaujala stále relativně nová umělá inteligence Sophy, mohlo by vás potěšit, že teď vás soupeři ovládání touto AI mohou potrápit na dalších kompatibilních okruzích. Se Sophy můžete změřit síly na „Brands Hatch – Grand Prix Circuit“ a „Dragon Trail – moře“. A konečně virtuální fotografové se mohou v režimu Scapes vypravit do Chicaga dělat další snímky.

Oprav a úprav je ještě víc, ale jde už o dílčí novinky, jejichž kompletní seznam najdete na oficiálním webu. Dalšího rozšíření se dočkaly například rozhovory s automobilovými návrháři v kavárně. Na automobilové novinky už tradičně láká také čerstvý trailer.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru