Batman: Arkham Shadow, Oculus Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment, Batman: Arkham Shadow dostal datum vydání

Batman: Arkham Shadow dostal datum vydání

VR dobrodružství si zahrajete i na nově představeném levnějším Questu 3S

Zdroj: Camouflaj
26. 9. 2024
Název: Batman: Arkham Shadow Vývojář: Vydavatel: , Platformy: Žánr: Datum vydání: 22. 10. 2024
Batman: Arkham Shadow

Pokračování arkamské série už klepe na dveře. VR hra Batman: Arkham Shadow od studia Camouflaj dorazí exkluzivně na Meta Quest 3 22. října. A také na nově oznámený Meta Quest 3S. Příběh hráče vezme mezi události prequelu Arkham Origins a debutu v podobě Arkham Asylum. Těšit se samozřejmě můžeme také na známé postavy.

Na Gotham City zaútočí záhadný Rat King a jeho přívrženci. Mladšímu Batmanovi tu propůjčil hlas herec Roger Craig Smith. Harvey Dent zase bude mluvit hlasem Troye Bakera. Harleen Quinzel propůjčila znovu hlas populární Tara Strong.

Může být na cestě i další Batman?

Autoři slibují, že se jedná o plnohodnotnou hru a příspěvek do arkhamské série. Pro studio Camouflaj nejde o první podobnou zkušenost. Kromě jiného má na kontě také titul Iron Man VR. Víc informací o novém Batmanovi najdete v našem archivu.

Stojí také za zmínku, že se v posledních dnech objevily na internetu neoficiální zprávy, že se k temnému rytíři vrátili po neúspěchu Suicide Squad: Kill the Justice League také vývojáři z britského týmu Rocksteady Studios.

A když už padla zmínka o novém headsetu Quest 3S, můžeme si doplnit, že byl včera oficiálně představen. Na trh se dostane 15. října a jeho cena startuje na 300 dolarech za verzi s úložištěm o kapacitě 128 GB. Za model s 256 GB pak zaplatíte 400 dolarů.

Nový headset má podobné vnitřnosti jako Quest 3, zejména, pokud jde o výkon, a dokáže tedy spouštět hry určené exkluzivně dosud jen pro tuto platformu. Má ale například nižší rozlišení nebo menší FOV a používá jiné čočky. 3S je ale kompatibilní s většinou příslušenství pro Quest 3.

# arkham # batman # komiks # vr

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru