Assassin’s Creed Shadows (Red), Ubisoft, Ubisoft na poslední chvíli ruší online účast na Tokyo Game Show

Ubisoft na poslední chvíli ruší online účast na TGS

Assassin's Creed Shadows se nakonec v Japonsku prezentovat nebude. Důvod není znám

Zdroj: Ubisoft
24. 9. 2024
Název: Assassin’s Creed Shadows (Red) Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , Žánr: Datum vydání: 15. 11. 2024

Tento týden se koná další tradiční velká herní akce Tokyo Game Show, která započne ve čtvrtek 26. září a potrvá až do neděle 29. září. Zde se měla online prezentovat i společnost Ubisoft, kterou S Japonskem nyní nespojuje jen tamní studio Ubisoft Japan, ale samozřejmě také nadcházející vydání Assassin’s Creed Shadows. Online prezentace Ubisoftu byla naplánována na 26. září v 15:00 tamního času, to už však v tuto chvíli neplatí, jak bylo oznámeno prostřednictvím příspěvku na Twitteru Ubisoft Japan.

„Vzhledem k různým okolnostem bohužel musíme oznámit, že jsme museli naši účast zrušit. Stávající kampaň, která v současné době probíhá v souvislosti s oficiálním vydáním, bude pokračovat,“ stojí dle automatického překladu v krátkém prohlášení v japonštině. „Upřímně se omlouváme všem, kteří se na vysílání těšili,“ dodává společnost Ubisoft v závěru. Ony zmíněné „různé okolnosti“ nijak neupřesňuje a na dotaz magazínu Insider Gaming se Ubisoft rozhodl zrušení prezentace nekomentovat, proto se lze jen domnívat, co může být skutečným důvodem. Pochopitelně se nabízí kritika, která se na vývojáře a na hru už delší dobu snáší stran zasazení a zpracování od japonských i západních hráčů. To ostatně zaznívá i v komentářích pod příspěvkem, podle nichž Ubisoft utíká z boje. Zrušení takto na poslední chvíli každopádně nepůsobí zrovna dobře.

Právě Assassin’s Creed Shadows by se po nedávných otřesech v Ubisoftu a pádu akcií v návaznosti na vydání Star Wars Outlaws potřebovalo stát hitem, momentálně se však zdá, že Ubisoft tak trochu bojuje s vlastními fanoušky. Nic se každopádně nemění na tom, že Assassin’s Creed Shadows vychází na PC, PlayStation 5 a Xbox Series 15. listopadu 2024.

Nahlásit chybu v článku

4

Napsat komentář

Další články
Nahoru