Legacy of Kain: Soul Reaver 1 a 2 obdrží remaster

Legacy of Kain: Soul Reaver 1 a 2 obdrží remaster

Informaci předčasně zveřejnila Sony na PSN. V noci se zřejmě dočkáme detailů

Zdroj: Crystal Dynamics
24. 9. 2024

Pokud se chystáte společně s námi sledovat noční přenos State of Play, zřejmě vám můžeme dopředu prozradit jeden z prezentovaných titulů. Na PlayStation Network se totiž pravděpodobně předčasně objevila stránka pro remastery Legacy of Kain: Soul Reaver 1 i 2 a spojitost s dnešní akcí je téměř jistá.

Jak popisuje například magazín VGC, stránka byla opět rychle stažena, fanoušci ale dokázali zachytit vše podstatné. Na remastery k 25. výročí série se můžeme těšit koncem roku, vyjít by měly 10. prosince, a vyjdou společně v jednom balíčku. Těšit se tak můžete na staronový konflikt mezi Kainem a Razielem v původním duchu, ovšem s vylepšenou grafikou.

Únik zaznamenal také insider Wario64, který na Twitteru sdílel trailer odhalující právě ony rozdíly v grafice. Nutno říct, že se na první pohled jedná o standardní HD remaster, kterého se dočkala celá řada populárních starších her, třeba se ale v noci dozvíme něco navíc. K dispozici jsou nicméně také obrázky, pokud si rozdíly chcete prohlédnout v klidu.

Ke zprávě můžeme doplnit, že Legacy of Kain: Soul Reaver vyšel v roce 1999 a už o dva roky později na něj navázal druhý díl. Jde o trojrozměrnou akční adventuru, která sklidila skvělý ohlas a zejména poté, kdy původní vývojáři z Crystal Dynamics připadli Embraceru, se fanoušci na remastery ptali velmi často. Uvidíme tedy, zda půjde jen o drobný záchvěv a „povinné minimum“, nebo o předvoj možného dalšího dílu.

Nahlásit chybu v článku

4

Napsat komentář

Další články
Nahoru