Assassin’s Creed Invictus bude údajně jako Fall Guys

Assassin’s Creed Invictus bude údajně jako Fall Guys

Multiplayerová hra podle insidera nabídne deathmatch i známé postavy v čele s Eziem

Zdroj: Ubisoft, Epic Games / koláž, Vortex
22. 9. 2024

Zatímco se Ubisoft plně věnuje přípravám na vydání Assassin’s Creed Shadows, jež připadá na 15. listopadu 2024, známý insider j0nathan přichází s neoficiálními informacemi ohledně další hry ze série, a to Assassin’s Creed s označením Invictus. j0nathan si získal důvěryhodnost právě řadou dříve či později potvrzených informací týkajících se právě Assassin’s Creed nebo Ubisoftu celkově, přičemž ani zde ho nezmiňujeme zdaleka poprvé. O Invictus víme, že má jít o multiplayer, a j0nathan nyní jeho podobu přirovnává k battle royale hře Fall Guys.

Toto přirovnání může znít dost překvapivě, možná až lehce bizarně vzhledem k povaze a zpracování hry, j0nathan nicméně vše vysvětluje, ač ve francouzštině: „Bude to něco jako Fall Guys: 16 hráčů (prozatím) bude bojovat v několika kolech s ‚různými hrami‘.“ Mezi ty má patřit deathmatch, team deathmatch nebo jakási „rychlostní hra“, v níž je zapotřebí se dostat ke světelným bodům rozesetých po mapě. V případě kvalifikace do dalšího kola má má být možné si zvolit schopnosti, díky nimž lze přizpůsobit a vytvořit svůj finální build. Hratelnost by celkově měla být velmi arkádová, přičemž má být dokonce přítomen i štít podobný tomu ve Smash Bros., zatímco kamera bude umístěna dál od postav. Sám j0nathan pak v tuto chvíli potvrzuje dvě postavy, jimiž jsou Ezio Auditore a Cesare Borgia. Mezi mapami mají být již známé lokace z předchozích her, konkrétně zmiňuje Bagdád z Mirage, Japonsko z v tuto chvíli nadcházejícího Shadows, ale také jakýsi rajský ostrov zřejmě inspirovaný Black Flag či Pompeje, dokonce i s valící se lávou.

Všechny tyto informace je samozřejmě nutné brát s rezervou, ačkoli měl j0nathan v minulosti pravdu. Nelze však vyloučit, že s něčím podobným, nebo naopak vyvrácením časem přijde například i Tom Henderson, jenž o budoucnosti celé značky a dalších hrách pravidelně informuje. Někteří uživatelé napříč sociálními sítěmi doufají, že se tentokrát mýlí, případně že jde o starší informace, které už nemusejí být aktuální, nebo jde o záměnu s nějakou mobilní hrou. Komunitě se zkrátka tento koncept příliš nezamlouvá. Podle j0nathana Assassin’s Creed Invictus vyjde v příštím roce, podobně o něm už loni i letos informoval i Henderson.

Nahlásit chybu v článku

2

Napsat komentář

Další články
Nahoru