Vigor, Bohemia Interactive, Vigor bude od příštího týdne free to play na Steamu

Vigor bude od příštího týdne free to play na Steamu

Do české lootovací střílečky míří nová sezóna a konečně přichází i slibovaná plná verze pro PC

Zdroj: Bohemia Interactive
15. 9. 2024
Název: Vigor Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , , Žánr:
Datum vydání:
19. 8. 2019
8. 7. 2020 (Switch)
9. 12. 2020 (PlayStation 4, PlayStation 5)
18. 8. 2021 (Xbox Series S | X)
16. 5. 2024 (PC)

Minulý měsíc česká lootovací akce Vigor od studia Bohemia Interactive oslavila své páté výročí a už příští týden ji čeká další významný milník. Po vydání na Xboxu, Switchi a PlayStationu letos v květnu Vigor konečně zamířil i na PC skrze Steam, kde byl a zatím stále je k dispozici ke koupi, nikoli zdarma. I zde se však měl Vigor časem též stát free to play po vzoru konzolových verzí, což se nyní konečně děje. A není to jediná věc, kterou čeští vývojáři na příští týden chystají.

„Čas nadešel. Plnohodnotné free to play vydání Vigoru dorazí příští týden,“ stojí v oznámení na Steamu i sociálních sítích, přesné datum však nebylo zmíněno. Každopádně než se tak stane, zájemci mají stále možnost si na PC zakoupit předběžný přístup Reinforcements Pack, který je nyní v 50% slevě za 10 eur a obsahuje exkluzivní uniformu a titul, dále zbraně a spotřební předměty pro snazší přežití v nehostinném Norsku i v plné verzi hry. Jak vyplývá z příspěvku Marka Španěla a reakce oficiálního účtu, časem by snad mělo dojít i na podporu cross-play.

Hru jako takovou obohatí zbrusu nová sezóna Vigor Chronicles: Genesis, na jejíž trailer se můžete podívat níže. Ta dorazí 18. září na Xbox One, Xbox Series X|S. Nintendo Switch, PlayStation 4 a PlayStation 5, zatím ovšem bez zmínky PC. V tomto updatu se v režimu Střetnutí podíváme do oblasti Eikevjen a pustíme se do battle passu, který byl inspirován osmdesátkovými akčními filmy. „Už se nemůžeme dočkat, až se s vámi všemi setkáme v Outlands! Jste připraveni na přežití apokalypsy?“ lákají vývojáři.

Nahlásit chybu v článku

2

Napsat komentář

Další články
Nahoru