The Crew Motorfest, Ubisoft, The Crew 2 a Motorfest dostanou offline režimy

The Crew 2 a Motorfest dostanou offline režimy

Dvojka se dočasně prodává za pár korun. Autoři lákají na nový ostrov pro Motorfest

Zdroj: Ubisoft
11. 9. 2024
Název: The Crew Motorfest Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , , Žánr: Datum vydání: 14. 9. 2023

Poté, co Ubisoft čelil velké kritice za to, že vypnul servery prvního dílu závodní hry The Crew, a tím ji v podstatě odsoudil k záhubě, jelikož je na nich závislá, přichází s nečekaným, ale pozitivním krokem. Vývojář ze studia Ivory Tower oznámili, že hry The Crew 2 a The Crew Motorfest dostanou offline módy.

Autoři jsou si podle svých slov vědomí toho, že fanoušci mají obavy, zda se v budoucnu k těmto hrám stále dostanou. Zkoumají proto různá řešení, aby osud prvního dílu nepostihnul také dvojku a Motorfest. Podrobnosti se máme dozvědět v nadcházejících měsících. A mimochodem, The Crew 2 se teď dočasně prodává jen za 1 dolar/euro na PC i na konzolích.

První díl The Crew z roku 2014 přestal fungovat letos na konci března. Fanoušci proti tomuto rozhodnutí hlasitě protestovali, ale nic tím nezměnili. Minimálně v případě jedničky. Úspěch zatím nepřinesly ani všemožné petice, jejichž cílem bylo zabránit podobným krokům. Třeba iniciativa Stop Killing Games chtěla za tímto účelem prosadit změny na úrovni legislativy jednotlivých zemí.

Pokud jde o The Crew Motorfest, to se chystá na další zajímavé novinky. Druhý rok podpory odstartuje 6. listopadu společně s pátou sezónou. Její hlavní novinkou je úplně nová mapa. Další ostrov Maui, ke kterému budou mít zdarma přístup všichni majitelé hry. Má to být dosud největší update vůbec.

Mapa se zvětší o 50 procent a bude plně integrovaná do stávajícího světa. Mezi ostrovy půjde cestovat vzduchem, po moři i po silnici díky spojujícímu mostu. To vše bez loadingu. Druhý rok podpory jinak nabídne celkem tři sezóny a přinese třeba nový playlist Made in Japan Volume 2. Přibude také nový PvE obsah v podobě režimu The Chase Squad. Samozřejmostí jsou i nové stroje.

The Crew Motorfest vyšlo loni v září a dočkalo se čtyř sezón bezplatného obsahu včetně nových aut a playlistů. Více podrobností o novinkách najdete v čerstvém videu na nebo blogu Ubisoftu.

Nahlásit chybu v článku

4

Napsat komentář

Další články
Nahoru