branding
Son and Bone

Autoři Quantum Error zítra vydávají novou hru

Dinosauří akce Son and Bone sází na frenetickou akci, inspiraci Turokem i Doomem

Zdroj: TeamKill Media
3. 9. 2024
Název: Son and Bone Vývojář: Vydavatel: Platformy: , Žánr: Datum vydání: 4. 9. 2024

Studio TeamKill Media na sebe v listopadu 2023 upozornilo nepovedenou hororovou akcí Quantum Error. A brzy po jejím vydání pak skutečností, že se navzdory neúspěchu pustilo nejen do druhého dílu, ale také nové dinosauří akce Son and Bone. Už první ukázky ze hry vypadaly všelijak. Teď tu máme nové gameplay video a navíc informaci, že Son and Bone vychází už velice brzy. Hráči na PlayStationu 5 a PC se dočkají už zítra, tedy 4. září.

Nejprve se určitě podívejte na zmíněné video, ať máte lepší představu, co můžete čekat. Je to frenetická first person akce vzdáleně připomínající Turoka, ale narazíte tu třeba i na variaci na glory killy z Dooma nebo mimozemšťany. Podle autorů jde o svižnou střílečku, jejímž hlavním hrdinou je šerif Sam Judge, který je při pátrání po banditovi unesen na neznámou planetu, kterou obývají dinosauři. A jak se všeobecně ví, když do něčeho dáte dinouše, je to instantně o 6,5 procenta lepší.

Vývojáři lákají na klasické i moderní prvky, velký rejstřík nepřátel a zbraně, které nemusíte ani přebíjet. Protože přebíjení je pro sraby, machři mají nekonečné zásobníky. Ostatně také zdejší arzenál bude hodně různorodý a čerpat z různých časových období.

Není na místě otázka, zda to všechno působí jako spíchnuté horkou jehlou a divně. Ale spíš, zda to může být dost divné na to, aby to byla taky zábava. O tom se první odvážlivci mohou přesvědčit už velmi brzy.

PS5 verzi najdete klasicky v PS Storu, PC verze se bude prodávat na Epic Games Storu.

Nahlásit chybu v článku

2

Napsat komentář

Další články
Nahoru