Sniper Elite: Resistance, Sniper Elite: Resistance se vrací do Francie

Sniper Elite: Resistance se vrací do Francie

Rebellion oznámil další pokračování. Hlavním hrdinou tentokrát nebude Karl Fairburne

Zdroj: Rebellion
21. 8. 2024

Britské studio Rebellion na Gamescomu oznámilo novou hru Sniper Elite: Resistance. Tentokrát se vydáme do Francie v roce 1944. Novinka míří na PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series a vyjde příští rok. Debutovat bude také rovnou v Game Passu.

Do Francie byl zasazen i předchozí Sniper Elite 5, a to proto, že příběh Resistance se odehrává paralelně s pětkou. Jeho hlavním hrdinou tak není Karl Fairburne, ale Harry Hawker, který se ocitne na stopě zázračné německé zbraně, která může nacistům pomoci vyhrát celou válku.

Nová, nebo jen „nová“ hra?

Budeme se pohybovat hluboko v srdci okupované Francie. Autoři lákají na klasickou hratelnost, epickou kampaň, tradiční rentgenové záběry, lepší fyziku, autentické zbraně, on-line režimy i návrat oblíbeného módu Invaze. Mezi zmíněnými zbraněmi najdeme některé známé kousky, ale také úplně nové. Opět si je budeme moci také upravit.

Úplnou novinkou pak mají být vedlejší mise, takzvané Propaganda Missions. Během kampaně objevíme unikátní plakáty, které hráčům umožní převtělit se do bojovníka odboje. Tyto mise půjde dokončit při splnění nějakých specifických podmínek. I přesto nově oznámený díl působí, jako by byl jen dalším derivátem toho, co jsme už několikrát hráli.

V multiplayeru dojde na režimy Deathmatch, No-Cross i Survival, který je postavený na vlnách. Do boje se může on-line pustit až 16 lidí, ale konkrétně Survival bude maximálně pro čtyři. Titul nabídne také cross-play napříč všemi platformami.

Hned od vydání má být nový Sniper Elite plně kompatibilní se Steam Deckem. Verze pro Switch se naopak neplánuje. Na ostatních platformách hra vyjde fyzicky i digitálně.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru