Kong: Survivor Instinct, 7Levels, Nová hra s King Kongem se inspirovala metroidvaniemi

Nová hra s King Kongem se inspirovala metroidvaniemi

V akční adventuře Kong: Survivor Instinct se staneme otcem, který chce zachránit dceru

Zdroj: 7Levels
20. 8. 2024
Název: Kong: Survivor Instinct Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , Žánr:

Před pár dny jsme psali, že se pracuje na nových hrách s King Kongem a jedna z nich se nám teď představuje blíže. Kong: Survivor Instinct míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series a vyjde už letos na podzim. Z hlediska filmové série je titul zasazen do období krátce po událostech filmu Godzilla vs. Kong z roku 2021. Hlavním hrdinou je David,, který se zoufale snaží najít svou pohřešovanou dceru Stacy. A do cesty se mu samozřejmě postaví Kong a další titáni.

Město hlavního hrdiny se proměnilo v bojiště titánů. Vy ale můžete jejich sílu využít rovněž ve svůj prospěch.

Za projektem stojí vývojáři ze studia 7Levels a společnost Legendary Entertainment. Společně nás lákají na 2,5D akční adventuru. K dispozici máme první trailer i screenshoty, které podle mě prozrazují, že nejde o nejambicióznější produkci, což je možná trochu škoda. Podle společnosti Legendary ale vývojáři ze 7Levels skvěle zachytili Monsterverse na pozadí velmi lidského příběhu. Děj budeme sledovat z perspektivy obyčejných civilistů, kteří nemají vztah k žádné z frakcí, což má přidávat na uvěřitelnosti a emocích.

Když obří monstra bojují, nikdo podle autorů není v bezpečí. Město hlavního hrdiny se proměnilo v takové bojiště titánů. Vy ale můžete jejich sílu využít rovněž ve svůj prospěch. I když většina obyvatel města byla po náhlém útoku monster evakuována, někteří tu uvízli a dcera hlavního hrdiny je jednou z nich. Vývojáři slibují realistický platforming, náročné souboje a průzkum inspirovaný metroidvaniemi.

Titány můžeme ovlivnit díky technologii Monarchu a s jejich pomocí překonat některá nebezpečí. Musíme hledat zdroje, zbraně a i nástroje, abychom vyřešili environmentální hádanky a ubránili se nepřátelům. Titáni mají přímo i nepřímo ovlivňovat naše snažení. Podle týmu jde o oficiální příběh zařazený do světa Monsterverse.

7Levels je polské studio, které podepsalo smlouvu se společností Legendary na novou licencovanou hru už v květnu 2022. Má se jednat o největší projekt, na kterém tým kdy pracoval, a také jeho nejdůležitější kontrakt.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru