Death Stranding 2 On The Beach, Hideo Kodžima odhaluje dalšího herce z Death Stranding 2

Hideo Kodžima odhaluje dalšího herce z Death Stranding 2

Siluetu hráči obratem identifikovali. O žádné velké překvapení ale v tomto případě nejde

Zdroj: Kojima Productions
19. 8. 2024

Patrně s blížícím se Gamescomem se po několika měsících znovu rozčeřily vody kolem Death Stranding 2. Chystané pokračování dosud poslední hry Hidea Kodžimy na sebe strhávalo pozornost ještě před svým oficiálním odhalením, a to nejen proto, že jde o titul od jednoho z nejuznávanějších herních designérů, ale například i proto, že sám Kodžima rád uzavírá partnerství s řadou zajímavých herců a hereček, aby je mohl do své hry obsadit. Jako už několikrát předtím, Kodžima začal v pondělí dopoledne lákat na dalšího herce prostřednictvím siluety a otázkou, kdo jsem, na což dokázali fanoušci přinést odpověď v podstatě obratem a neměli to tentokrát nikterak složité.

Pokud jste letmým pohledem tipovali například Ruperta Grinta, jste vedle (podobně jako já), protože se takřka jistě jedná o jednoho z nejznámějších a nutno dodat i nejvytíženějších japonských dabérů a herců Kendžira Cudu. Svůj hlas propůjčil desítkám postav z animovaných seriálů i videoher, čímž se dostáváme k tomu, proč odhalení nebylo těžké a ve finále ani nikterak překvapivé. Cuda se totiž v japonské verzi prvního dílu Death Stranding postaral o dabing hlavního hrdiny Sama Portera Bridgese a neexistovaly žádné známé důvody, proč by si roli neměl zopakovat.

Důležitější z pohledu nových informací o hře tak je spíše samotná Kodžimova aktivita, na základě které se dá opatrně očekávat, že bychom mohli během Opening Night Live sledovat třeba nový trailer. Potvrzeno to ale ze strany moderátora celé akce Geoffa Keighleyho nebylo, takže to minimálně do zítřejšího večera zůstane překvapením. K Cudovi můžeme ale ještě doplnit, že kromě role v Death Stranding měl například na starost Edwarda Kenwaye z Assassin’s Creed IV: Black Flag, střihnul si také Kylo Rena v japonské verzi Lego Star Wars: The Force Awakens a mě osobně pak budí ze snu coby Geničiro Ašina…

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru