branding
Vampire Survivors, Poncle, Vampire Survivors mají datum vydání pro PlayStation

Vampire Survivors mají datum vydání pro PlayStation

Letní termín vývojáři stíhají. Hra bude stát stejně jako kuřecí wrap a stále v ní nejsou upíři

Zdroj: poncle
Název: Vampire Survivors Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , , , , , Žánr:
Datum vydání:
20. 10. 2022
29. 8. 2024 (PlayStation 4, PlayStation 5)

Vampire Survivors se chystají dobýt další platformu, přičemž nyní zbývá už je PlayStation. Verze pro PlayStation 4 a PlayStation 5 byla oznámena v dubnu během indie prezentace Triple-I Initiative a vývojář, respektive dnes již tým poncle sliboval, že dorazí ještě v létě. A nyní poznamenává, že léto přece jen s datem 29. srpna 2024 dodrží, ačkoli se mnozí hráči již nějakou dobu po hře nedočkavě sháněli.

Krátký, ovšem velice úderný trailer oznamující datum vydání láká na samé skvělé věci a přednosti hry, například 500 tisíc namapovaných textur palic česneku, nejméně 13 a půl hodin gameplaye, cenovku stejnou jako má kuřecí wrap, patrně tedy opět pouhých 5 dolarů, čerstvé tiramisu, boj se smrtí, hlukový lore, navzdory názvu žádné upíry a mnoho dalšího. Zkrátka pro tento titul typické prezentování. Minimalistická roguelite akce, jež se stala po vydání early accessu v roce 2021 a o rok později i v plné verzi hitem, se stále těší velké přízni hráčů a fanoušků. Napomáhá tomu samozřejmě nový obsah, přičemž loni v létě došlo i na lokální kooperaci, které ale nyní doplňují i DLC.

Hra původně vyšla na PC, Xbox One, Xbox Series i pro mobilní zařízení s iOS a Android, před rokem se dočkali i hráči na Nintendu Switch. Teď už mohou kosení nepřátel vyhlížet i hráči na PlayStationu. A nehráči mohou pro změnu vyhlížet oznámený animovaný seriál.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru