Další dvě herní akce doprovodí blížící se Gamescom

Další dvě herní akce doprovodí blížící se Gamescom

Čeká nás přenos Future Games Show a stream společnosti Level Infinite

Zdroj: Funcom
9. 8. 2024

Gamescom se kvapem blíží s čekají nás také nějaké herní akce. Zahajovací ceremoniál Opening Night Live v podání Geoffa Keighleyho připadá na 20. srpna, ale nezůstane jen u něj. Hned o den později nás čekají dvě další prezentace. Tou první je už tradiční Future Games Show, která startuje ve 22 hodin našeho času. Přenosem provedou coby moderátoři Alex McKenn (Sadie Adler v Red Dead Redemption 2) a Ned Luke (Michael De Santa v GTA V).

Pořadatelé slibují hry pro PC i konzole. Celkem se tu má ukázat přes 50 titulů od firem jako 2K, Plaion, Nacon nebo Rebellion. Hlavním tahákem ale zřejmě bude strategie Sid Meier’s Civilization VII od studia Firaxis. Kromě her se tu ale má objevit třeba také upoutávka na druhou sezónu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci od Amazonu.

Některé z prezentovaných titulů mají mít rovnou po skončení akce k dispozici veřejné demo. Organizátoři říkají, že Future Games Show na Gamescomu bude tou dosud vůbec největší v jejich podání s řadou exkluzivit a blockbusterů.

Další nově oznámenou akcí je pak prezentace společnosti Level Infinite. I ta připadá na 21. srpna a odstartuje v 19 hodin našeho času. Tady uvidíme hry jako Dune: Awakening, Exoborne, Den of Wolves, V Rising nebo DeathSprint 66. Společnost bude prezentovat své tituly také přímo na Gamescomu.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru