branding
Preserve, Grindstone, Vychází Preserve a demo Scarlet Deer Inn

Vychází Preserve a demo Scarlet Deer Inn

Hned dva tituly z našich zemí dnes mají velký den. Najdete je na Steamu

Zdroj: Bitmap Galaxy/Attu Games
8. 8. 2024
Název: Preserve Vývojář: Vydavatel: Platformy: Žánr: , Datum vydání: 8. 8. 2024

Pokud máte rádi české a slovenské hry, dnešek bude štědrý. Jako první vstoupí do early accessu na Steamu slovenská hra Preserve od studia Bitmap Galaxy a společnosti Grindstone. Cena byla stanovena na 10 eur. Speciální Wonder Edition obsahující také digitální artbook a soundtrack přijde na 20 eur.

Titul byl ve vývoji skoro dva roky. Odhadnout délku early accessu je podle autorů obtížné, ale rádi by plnou verzi vydali během jednoho roku. Postupně budou do hry přidávat další prostředí s unikátními ekosystémy, faunou i florou. To samozřejmě přinese pro hráče také nové výzvy. Rozšíří se množství puzzlů i in-game encyklopedie a autoři přirozeně budou reagovat také na zpětnou vazbu od hráčů. Více podrobností o Preserve najdete v našem archivu.

Scarlet Deer Inn od Attu Games také klepe na dveře, ale tady teprve v podobě demoverze. Objeví se dnes na Steamu a vyzkoušet ji bude moci úplně každý. Konečně tak budete moci na vlastní kůži otestovat malebnou vyšívanou hru, která se až dosud prezentovala v hratelné podobě třeba na Game Accessu. Demu nabídne i českou lokalizaci. Víc podrobností o Scarlet Deer Inn najdete v našem archivu.

Preserve i demo Scarlet Deer Inn už máme k dispozici. A na oba tituly se samozřejmě podíváme také ve streamu.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru