Slovensko bude mít poprvé vlastní národní stánek na Gamescomu

Slovensko bude mít poprvé vlastní stánek na Gamescomu

V Kolíně nad Rýnem se budou na jednom místě prezentovat zajímavé slovenské hry

Zdroj: SGDA
6. 8. 2024

Slovenská asociace herních vývojářů bude mít vůbec poprvé svůj národní stánek na Gamescomu. V německém Kolíně nad Rýnem se budou slovenští autoři prezentovat od 21. do 23. srpna v prostoru pro byznys v hale 04.1, tedy na stejném místě kde bývá i český stánek. „Účasť na Gamescome s vlastným národným stánkom je pre slovenských vývojárov míľnikom,“ uvedl výkonný ředitel SGDA Maroš Brojo.

„Táto príležitosť nielen zvýši medzinárodné povedomie o slovenskom hernom priemysle, ale otvorí aj nové možnosti pre spoluprácu a investície. Veríme, že národným stánkom významne prispejeme k rastu a uznaniu slovenského herného priemyslu na globálnej scéne,“ dodal Maroš Brojo.

Na místě se bude prezentovat řada herních studií se svými projekty, které tu samozřejmě bude možné rovněž vyzkoušet. Vlastní zastoupení budou mít na stánku týmy Blue Brain Games, Grindstone, Nine Rocks Games, Introvert Legion, Cypronia, Charged Monkey, STUDIO 727, ale také Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu.

Vedle nich se budou na místě prezentovat i nezávislé hry od Propulsive Games, Leveland Studios, Nanopike, Hang the Eyelids, Incidental Minds, Team Vivat, Cyberstorm a ARTillery.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru