branding
Star Trek Online, Perfect World Entertainment, Do Star Trek Online dorazily lodě ze starších her

Do Star Trek Online dorazily lodě ze starších her

Zavzpomínejte na Star Trek: Invasion, Armadu, Dominion Wars nebo Elite Force

Zdroj: Cryptic Studios
4. 8. 2024
Název: Star Trek Online Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , Žánr: Datum vydání: 2. 2. 2010

Nejsilnější stránkou Star Treku podle mě nikdy nebyla akce, ale přesto patří vesmírné lodě mezi nejvýraznější prvky tohoto fenoménu. Sám je mám ve velké oblibě a vždy mě bavilo zkoumat různé třídy a specifický design každé z ras. Pro hry podle Star Treku je také typické, že kromě oficiálních lodí jejich autoři velmi často universum obohatili také o nějakou novinku. Ne všechny kreace byly stejně zdařilé, ale za více než tři dekády se jich fanouškům nepochybně řada zapsala do paměti. Teď mají hráči MMO Star Trek Online zajímavou příležitosti si některé z nich připomenout.

Zdejší nabídku titulu totiž rozšířily lodě z klasických her Star Trek: Invasion (PS1, 2000), Star Trek: Armada (PC, 2000) a Star Trek: Deep Space Nine: Dominion Wars (PC, 2001). Autoři Star Trek Online je znovu pečlivě vytvořili, a chtějí tak oslavit jejich odkaz. Ve verzi pro PC je už Heritage Starship Bundle k dispozici, na konzole dorazí 22. srpna. Obsahuje tři lodě Hvězdné flotily ze zmíněných her a pár dalších věcí inspirovaných klasickými Star Trek tituly.

Až do 8. srpna je balíček k dispozici se slevou za 9375 zenů, pak se bude prodávat za 12 500 zenů. Každá z lodí se bude prodávat také samostatně za 3000 zenů. Kromě zmíněných lodí bundle obsahuje ještě phaserovou pušku ze série Star Trek: Elite Force. Model má být věrný, ale detailnější. Do hangáru velkých lodí můžete umístit také stíhače Elite Valor ze Star Trek: Invasion.

A konečně samotné velké třídy. Máme tu Typhon Command Escort Carrier inspirovaný lodí U.S.S. Typhon ze Star Trek: Invasion pro PlayStation. Další je Achilles Miracle Worker Heavy Destroyer, což je třída, která debutovala v taktické hře Star Trek: Deep Space Nine: Dominion Wars. A konečně třetí kousek je Premonition Temporal Science Spearhead, což je třída inspirovaná lodí USS Premonition, která sehrála důležitou roli v real-time strategii Star Trek: Armada.

Na Heritage Starship Bundle láká také nový trailer, jehož začátek například přímo odkazuje na intra Star Trek her od Activisionu. Více podrobností o všech novinkách najdete na oficiálním webu.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru