branding
Dragon Age: The Veilguard (Dreadwolf), Electronic Arts, Dragon Age: The Veilguard brzy odhalí datum vydání

Dragon Age: The Veilguard brzy odhalí datum vydání

BioWare se chystá na oznámení a láká na novinky, EA zužuje okno. Mluví se o listopadu

Zdroj: EA
Název: Dragon Age: The Veilguard (Dreadwolf) Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , Žánr: Datum vydání: 31. 10. 2024

Vydání Dragon Age: The Veilguard se pomalu, ale jistě přibližuje, ačkoli ještě neznáme přesné datum. Studio BioWare se nicméně činí a od začátku léta pravidelně hráče informuje a nabízí nové pohledy na hru, jak dříve slíbilo. Máme tak za sebou důkladné představení hry, nabitý gameplay a nejnověji třeba také herecké obsazení. Právě herci byli přítomni na panelu hry na minulý týden proběhlém San Diego Comic-Con 2024, ale někteří fanoušci mohli být zklamaní absencí novinek a podrobností z jiných oblastí hry či vývoje. I na to ovšem BioWare v myslí a v novém článku uvedli, že srpen bude velice důležitý. Kromě toho, že hodlají uvolnit záznam z již zmíněného panelu, v průběhu srpna dorazí i nová roadmapa, další pohledy na hru a především pak ono vyhlížené datum vydání.

Když je však řeč o datu vydání, v BioWare nebyli jediní, kdo o něm v těchto dnech mluvil. Díky zveřejnění finančních výsledků společnosti EA máme přímo od zdroje k dispozici lehké zúžení okna vydání. K tomu by mělo dojít někdy na podzim, dosud však nebylo konkrétněji specifikováno. Byli tací, kteří doufali ve vydání hned zkraje podzimu a ideálně už v průběhu září, k čemuž ovšem dle EA nedojde. Jak stojí v poznámkách a aktualizované prezentaci, vydání Dragon Age: The Veilguard je naplánováno na třetí čtvrtletí fiskálního roku, což v tomto případě znamená až po 1. říjnu. Stále jde o poměrně velké okno, ale je to alespoň drobné upřesnění. Necháme-li stranou přání o co nejbližší datum, dobrým tipem může být listopadové datum. Právě v listopadu roku 2009 vyšel první díl Dragon Age: Origins, a i když ho dvojka v roce 2011 nenapodobila, pro Dragon Age: Inquisition bylo v roce 2014 opět zvoleno vydání v listopadu.

Vzhledem k tomu, že se máme konkrétního data a dalších materiálů dočkat v následujících čtyřech týdnech, není od věci předpokládat, že se tak stane během Gamescomu. Více informací o Dragon Age: The Veilguard naleznete v našem archivu.

Nahlásit chybu v článku

4

Napsat komentář

Další články
Nahoru