Sony odhaluje srpnovou nabídku her v PS Plus

Sony odhaluje srpnovou nabídku her v PS Plus

Už za týden si budete moci do knihovny přidat Hvězdné války nebo FNAF

Zdroj: Warner Bros.
31. 7. 2024

Jednou z tradičních novinek ke konci měsíce je odhalení, jaké nové hry obdrží předplatitelé PlayStation Plus. Čekali jsme zákulisní zprávy už začátkem týdne, faktem ovšem je, že leaker billbil-kun zřejmě nebyl dostatečně informován, a tak odhalení přichází obyčejnou oficiální cestou. Na blogu PlayStationu se před krátkou chvílí objevil obligátní seznam, a pokud máte rádi Hvězdné války, přijdete si na své.

Zdroj: Sony

Jak už jste zřejmě pochopili, řeč je o LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, tedy hře, která vyšla v dubnu 2022 a spojuje do sebe děj, situace a místa ze všech devíti filmů. Jak Sony uvádí, čekají vás stovky hratelných postav, známé stroje i plejáda zbraní, takže asi ani my nepřeháníme, když vás nalákáme na ultimativní Lego verzi Hvězdných válek.

Zbývajícími dvěma hrami jsou Five Nights at Freddy’s Security Breach, zatím poslední díl oblíbené hororové série a temné fantasy RPG Ender Lilies: Quietus of the Knights. Všechny tři hry budou k dispozici od 6. srpna, do kdy také můžete aktivovat červencové hry. Připomínáme, že se do nabídky dostaly tituly Borderlands 3, NHL 24 a Among Us.

Nahlásit chybu v článku

2

Napsat komentář

Další články
Nahoru