GTA V by se mohlo vrátit do Game Passu

GTA V by se mohlo vrátit do Game Passu

Srpnovou nabídku by dle insiderů měl obohatit i remake Mafie nebo Crash Bandicoot

Zdroj: Take-Two / koláž, Vortex
29. 7. 2024

Ačkoli to netrvalo dlouho, před rokem bylo Grand Theft Auto V bylo na půl roku přidáno do nabídky Game Passu, poté však bylo opět odstraněno. Totéž shodou okolností potkalo GTA V i na PlayStationu, když v půlce června pětka zmizela z nabídky PlayStation Plus Extra. Podle známého insidera s přezdívkou Tez2, jenž se zaměřuje především na hry od Rockstaru, by se ovšem mohla hra do Game Passu vrátit, i když trochu jinak. Zatímco předtím bylo GTA V dostupné pro konzole a cloud, tentokrát by mělo jít o verzi pro PC Game Pass. Ke screenshotu Tez2 nedodává žádné další informace, je však známo, že jeho zdroje bývají spolehlivé. Nezávisle na tom se snaží zprávu ověřit například magazín Insider Gaming.

Srpen v Game Passu

Už se však činili i další insideři, kteří začali dávat dohromady potenciální seznam her, jež by měly do předplatného zavítat v rámci srpnové nabídky. Dle insidera přezdívaného Nate The Hate by hlavním tahákem tentokrát mohla být Mafia: Definitivní edice, tedy čtyři roky starý remake české klasiky, čímž by zároveň tato série v Game Passu debutovala. Dorazit by údajně měla 13. srpna. Španělský insider eXtas1s pak pro změnu neoficiálně odhalil hru Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, která by údajně měla dorazit 8. srpna, přičemž se v poslední době blýskl především datem uvedení Call of Duty: Modern Warfare III v Game Passu, jak se před pár dny potvrdilo. V půlce měsíce by mělo dojít i na Wargrove 2 a 22. srpna by mělo dorazit Atlas Fallen.

Microsoft zatím oficiálně oznámil jen tři hry, které dorazí – Creatures of Ava 7. srpna, Core Keeper 27. srpna a SOPA: Tale of the Stolen Potato zatím však bez stanoveného data. Knihovna Xbox Game Pass bude naopak od 31. července lehčí o tituly Train Sim World 4, A Short Hike a Venba.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru