Gran Turismo 7, Sony Interactive Entertainment, Do GT7 dorazí nová trať a další zajímavé novinky

Do GT7 dorazí nová trať a další zajímavé novinky

Vyrazíme do Švýcarska. Těšte se na 6 nových aut. V prodeji jsou lístky na pražský závod

Zdroj: Polyphony Digital
8. 7. 2024
Název: Gran Turismo 7 Vývojář: Vydavatel: Platformy: , Žánr: Datum vydání: 4. 3. 2022

Novinky o GT7 k nám poněkud netradičně dorazily během víkendu. Už máme k dispozici trailer lákající na nový obsah, ale ten dorazí až 25. července. Upoutávka totiž byla odhalena během 1. kola Gran Turismo World Series 2024 v kanadském Montréalu. Těšit se můžeme na množství novinek a mezi nimi konečně i další trať. Naposledy jsme se loni v únoru dočkali Grand Valley.

Update 1.49 přinese kromě jiného staronovou trať Eiger Nordwand zasazenou do Švýcarska, která se objevila už v několika předchozích dílech – Gran Turismo HD Concept, Gran Turismo 5 Prologue, Gran Turismo 5 a Gran Turismo 6. O jejím návratu se spekulovalo už loni. Dále se dočkáme 6 dalších vozů, vylepšené fyziky aut, pneumatik značky Michelin, nových disků a podpory dalších tratí pro umělou inteligenci Gran Turismo Sophy.

Pokud jde o zmíněné vozy, těšit se můžeme na Ferrari F430 Scuderia z roku 2007, Lamborghini Gallardo LP560-4 z roku 2008, Ruf RGT 4.2 z roku 2016, BMW M3 (E36) z roku 1997, Subaru Impreza WRC z roku 1998 a Genesis Gran X Racer Vision Gran Turismo Concept. Update bude samozřejmě k dispozici zdarma a hezky už si ho můžete představit díky novému traileru.

Když už padla zmínka o GT World Series 2024, můžete se podívat na sestřih toho nej z prvního závodu. Co je ale ještě důležitější, už jsou v prodeji vstupenky druhé kolo světové série 2024 v Praze, díky nimž budete moci osobně sledovat souboje těch nejlepších závodníků. Akce se uskuteční v sobotu 10. srpna v Divadle Hybernia na náměstí Republiky.

Takzvaná zlatá vstupenka v ceně 949 korun zahrnuje exkluzivní tričko z akce a přístup na závody Manufacturers Cupu i Nations Cupu. Také díky ní dostanete ta nejlepší místa. Běžná vstupenka v ceně 349 korun umožňuje jednotlivý vstup buď na závod seriálu Manufacturers Cup, nebo Nations Cup. Zlatá vstupenka už je v prodeji od víkendu. Běžné vstupenky budou v prodeji od pátku 12. července.

Nahlásit chybu v článku

8

Napsat komentář

Další články
Nahoru