branding
Fallout 4, Bethesda Softworks, Vydání modu Fallout: London je už na dohled

Vydání modu Fallout: London je už na dohled

Moddeři čekají na dokončení testování a schválení k vydání. O to se kvůli velikosti stará GOG

Zdroj: Team FOLON
Název: Fallout 4 Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , Žánr: Datum vydání: 10. 11. 2015

Letos v dubnu měl vyjít obří ambiciózní mod pro Fallout 4 nesoucí název Fallout: London, který už sám o sobě dává najevo, kam se vydáme. Původní datum vydání modifikace znělo 23. dubna, ovšem to vývojářům a modderům z Team FOLON překazila sama Bethesda, když v době největší slávy seriálu Fallout oznámila a vydala dlouho slibovaný next-gen update pro Fallout 4 – ten totiž vyšel 25. dubna, přičemž modderům bylo už předem jasné, že jim to způsobí problémy. A nemýlili se, načež se ukázalo, že ponechání si dostatečného množství času a naopak nesvazování se novým datem vydání bylo moudré rozhodnutí. Nyní se po delší době ozvali, aby zamezili spekulacím a vše uvedli na pravou míru. Všechny čekající hráče navíc potěší, že už se čeká na schválení k vydání.

V tuto chvíli má několik buildů již GOG, se kterým tvůrci navázali spolupráci v květnu, aby byla modifikace distribuována skrze tuto digitální platformu. Důvodem je skutečnost, že se nejedná o žádný malý mod, ale komplexní přepracování o velikosti DLC. Dřívější příběhové mody jako například Fallout: The Frontier nebo New California byly vydány standardně skrze platformy pro modifikace, ovšem Fallout: London byl pro Nexus Mods příliš velký. To je ostatně i důvod, proč je mod určen jen pro hráče na PC, jelikož ani nová generace konzolí není na tak objemnou modifikaci stavěná. GOG chtěl projekt podpořit, což také učinil, zároveň však panovaly obavy, aby zde nebylo fanouškovské rozšíření vnímáno jako něco oficiálního. Sama Bethesda nicméně moddery toleruje a pro GOG jde o zajímavý počin. Nyní tedy dle tvůrců probíhá testování a QA, aby jim bylo vydání ze strany GOG posvěceno. Až bude ověřeno, že Fallout: London i jeho vlastní instalátor fungují na všech strojích, měli by být připraveni na vydání.

„Je v zájmu nás všech, aby tento závěrečný proces QA proběhl v plném rozsahu, a jsme velice vděční, že nám GOG pomáhá,“ doplňují vývojáři v oznámení. „Ačkoli se může zdát, že se nic moc neděje, můžeme vás ujistit, že vedoucí oddělení během této doby v pozadí nepřetržitě pracovali na tom, aby byl build při vydání co nejlepší. Konec je již na dohled,“ dodávají a lákají na snad již brzké vydání, respektive oznámení nového data.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru