branding
Nové MMO od Amazonu a NCSoftu vyjde v září

Nové MMO od Amazonu a NCSoftu vyjde v září

Throne and Liberty se chystá na otevřený test. Původně mělo jít o další Lineage

Zdroj: NCSoft
19. 6. 2024

Společnost Amazon Games oznámila, že nové jihokorejské MMORPG Throne and Liberty od NCSoftu vyjde ve zbytku světa 17. září. Doma v Jižní Koreji vyšlo už loni v prosinci. Titul míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. K dispozici bude coby free-to-play a láká na podporu cross-playe. 

Zdejší svět Solisium ale můžete navštívit už dříve. Od 18. do 23. července vývojáři zvou hráče do otevřené bety. Test bude k dispozici na PC, PS5 i Xboxu Series. A možná nebude poslední. Nicméně dosažený postup z bety v každém případě nebude možné přenést do plné verze.

Zajímavé na tomto projektu je, že měl být původně součástí série Lineage a zamýšlený jako klasické pokračování. Původně byla hra oznámena už v roce 2011 jako Lineage Eternal, ale po několika odkladech a betách přišel reboot.

Throne and Liberty chce zachytit kouzlo starých klasických MMO, ale samozřejmě přidat také nové prvky a větší hloubku. Na hráče čekají PvE i PvP souboje, ale nenarazíte tu na tradiční třídy. Vaše zbraně určí vaši roli, říkají autoři. 

Další podrobnosti najdete na oficiálním webu.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru