branding
Lollipop Chainsaw RePOP, Podívejte se na první trailer z pikantní akce Lollipop Chainsaw

První trailer z pikantní akce Lollipop Chainsaw

Nová verze láká na vylepšenou grafiku, akci i ovládání. Nabídne ještě víc kostýmů

Zdroj: Dragami Games
14. 6. 2024
Název: Lollipop Chainsaw RePOP Vývojář: , Platformy: , , , Žánr: Datum vydání: 12. 9. 2024

Období přenosů a akcí je za námi, ale to jen zdánlivě znamená konec novinek. Na jednu takovou jsem netrpělivě čekal, ačkoli měla dorazit až po zmíněných konferencích. Konečně jsme se dočkali prvního pořádného traileru na vylepšenou verzi pikantní akce Lollipop Chainsaw s podtitulem RePOP, jak na Twitteru lákal Jošimi Jasuda, který vede vývoj remasteru.

Juliet, roztleskávačka a přemožitelka zombie, se vrací. Jošimi Jasuda nazývá RePOP definitivní verzí hry s původním příběhem a quality of live vylepšeními. Rozlišení je podle autorů vyšší, ale jen FullHD. Tak to alespoň stojí v tiskové zprávě. To je zvláštní, nicméně třeba na oficiálním webu se píše, že na PC, PS5 a Xboxu Series hra nabídne 4K a 60 fps a na Switchi 1080p a 30 fps.

Nový RePOP režim má být méně násilný, barevnější a využívat popartové efekty.

Loadingy budou kratší. Vývojáři vylepšili soubojový systém, kameru a zrychlili pohyb. Hra nabídne na výběr originální mód založený na původní verzi a takzvaný RePOP režim, který má být méně násilný, barevnější a využívat popartové efekty. První trailer byl pořízen právě v RePOP módu. V pokoji Juliet najdeme nové věci a úplnou novinkou je režim time attack s žebříčkem.

Na výběr bude 30 kostýmů pro hlavní hrdinku včetně původních i úplně nových. Vybrat si budete moci také další barvy účesu nebo jiné motorové pily s odlišnými efekty. Kostýmy si můžete prohlédnout níže. Zdá se, že autoři nelhali, když dali najevo, že obsah hry cenzurovat nechtějí.

Zdroj: Dragami Games

K dispozici bude také streamerské režim bez licencované hudby. A když už jsme u soundtracku, konečně jsme se dozvěděli víc i o něm. Už dříve totiž bylo naznačeno, že se bohužel nevrátí v kompletní původní verzi. Ostatně právě kvůli vypršení práv na licencované písně byla původní verze dávno stažena z prodeje.

Jošimi Jasuda teď v rozhovoru pro magazín Gematsu vysvětlil, že se proto rozhodli využít novou vlastní hudbu, aby se situace znovu neopakovala. Jasuda uznává, že původní soundtrack byl skvělý, najali proto talentované umělce a věří, že výsledek bude stát za to. Škoda to ale podle mě je, protože původní soundtrack lákal třeba na The Chordettes, Dead or Alive nebo Joan Jett.

Bylo potvrzeno, že hra se dočká digitální i fyzické edice a stále platí, že vyjde ještě letos. Dočkáme se 25. září na PC, PS5, Xboxu Series i Switchi. V digitální verzi. Krabicovka dorazí někdy později. Prodávat se bude za 50 dolarů. Spuštěn byl také zmíněný oficiální web.

Původní verze byla k dispozici jen na Xboxu 360 a PS3. Originál od studia Grasshopper Manufacture vyšel v roce 2012 a podepsaní jsou pod ním Suda51, James Gunn nebo Akira Yamaoka.

Spoustu dalších informací o Lollipop Chainsaw najdete v našem archivu.

Nahlásit chybu v článku

2

Napsat komentář

Další články
Nahoru