Gran Turismo 7, Sony Interactive Entertainment, Do GT7 tento týden dorazí pět nových aut

Do GT7 tento týden dorazí pět nových aut

Čeká se comeback automobilky Volvo. Dostaneme ale také novou trať?

Zdroj: Volvo
28. 5. 2024
Název: Gran Turismo 7 Vývojář: Vydavatel: Platformy: , Žánr: Datum vydání: 4. 3. 2022

Autor série Gran Turismo Kazunori Jamauči začal na svém Twitteru lákat na nové vozy, které dorazí do GT7. Tentokrát se jedná o pěst kousků a update dorazí už tento týden. Jedná se o první přírůstek do garáže od vydání vozu Škoda Vision GT a dalších. Update má dorazit 30. května a fanoušci už se samozřejmě pustili do luštění jednotlivých siluet jako vždy.

Mezi nimi i spolehlivý magazín GTPlanet, který si je poměrně jistý svými odhady. A má v tom velkou úspěšnost. Pravděpodobně nás tak čeká vůz Honda NSX z japonského šampionátu JGTC. Dalším má být Nissan Skyline R31 ve specifikaci GTS-R. Zdá se, že si užijeme také švédský comeback v podobě vozu Volvo 240. A vedle něj možná dojde také na Volvo V40. Poslední kousek má být Honda Civic EG páté generace.

Jako vždy ovšem platí, že na základě teaseru se dá spekulovat maximálně o autech, ale update nepochybně přinese i další novinky. Teď je otázkou, zda půjde “jen” o nová menu, nebo se dočkáme konečně další tratě, v níž fanoušci nepochybně doufají nejvíc.

Nahlásit chybu v článku

3

Napsat komentář

Další články
Nahoru