branding
Marvel’s Wolverine, Sony Interactive Entertainment, Na herního Wolverina ještě nedozrál čas

Na herního Wolverina ještě nedozrál čas

O postavu vzrůstá zájem, Insomniac Games ale ještě nejsou připraveni hru oficiálně ukázat

Zdroj: Sony
27. 5. 2024

I nadále se spekuluje o nadcházející prezentaci společnosti Sony, která by dle zákulisních informací hned několika insiderů měla proběhnout už v příštích dnech, pokud se jejich zdroje nemýlí. Ať už půjde o velkolepější PlayStation Showcase, či „jen“ State of Play, v souvislosti s prezentací se pochopitelně mluví i o možných titulech, které by se měly ukázat, přičemž byl zmiňován například nový Astro Bot, remake Silent Hill 2 nebo Concord. Někteří fanoušci se nicméně začali poptávat na Wolverina od studia Insomniac Games, ale na toho dle vývojářů ještě není ten správný čas, minimálně ne teď.

O Marvel’s Wolverine jsme toho od jeho oznámení v září 2021 mnoho nevěděli, což se podstatně změnilo ke konci loňského roku. Tehdy bylo studio Insomniac Games napadeno hackery a mezi prvními sdílenými materiály se objevilo i něco málo z Wolverina, později se ven dostalo téměř vše – obrázky, zápletka a detaily o příběhu, obsazení, hratelný build pro PlayStation 5, ale dokonce i pro PC, rovněž celá řada citlivých informací. Tohle bylo pro vývojáře i Sony velká rána, ale mnoho fanoušků samozřejmě čekalo, že se brzy dočkají i nějakých oficiálních informací či ukázek. Vydání Marvel’s Spider-Man 2 je koneckonců za námi a na Wolverinovi už se též pracuje nějaký ten pátek, proto se mnohým údajná nadcházející akce jevila jako ideální k tomu, aby se hra ukázala se vším všudy.

Vývojáři nicméně tato očekávání v tuto chvíli raději mírní, například prostřednictvím jedné z odpovědí hráčům na sociálních sítích. Konkrétně na Twitteru bylo studio prošeno o nějaké další novinky ohledně Wolverina, přičemž odpověď na to byla stručná a jasná. „Podělíme se s vámi o novinky, až bude ten správný čas, a teď není ten správný čas,“ stojí v odpovědi. Původní komentář tematicky obsahuje i GIF Wolverina v podání Hugha Jackmana, jenž se shodou okolností již za pár měsíců v této roli vrátí v dalším filmu. Takové načasování by pro fanoušky nepochybně bylo velice příjemné a řada z nich bude vyhlížet cokoli dalšího s Wolverinem, ale hra to podle všeho nebude. Nebo snad chybí jen dny k tomu vhodnému času?

Na tomto místě se hodí připomenout, že uniklá interní prezentace zmiňovala vydání v roce 2026, tudíž vývojáři z Insomniac Games mají ještě dost času na vývoj a stejně tak pro prezentování svého počinu. Více informací o Marvel’s Wolverine naleznete v našem archivu.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru