Workers & Resources: Soviet Republic, 3Division, Hooded Horse, Slovenská strategie Workers & Resources: Soviet Republic vychází už za měsíc

Slovenská strategie Soviet Republic vychází za měsíc

Soudruzi, budujte! Výstavbu ideálního státu v plné verzi doplní i česká a slovenská lokalizace

Zdroj: Hooded Horse
25. 5. 2024
Název: Workers & Resources: Soviet Republic Vývojář: Vydavatel: , Platformy: Žánr: Datum vydání: 20. 6. 2024
Workers & Resources: Soviet Republic

Ke konci loňského roku oznámil vydavatel Hooded Horse, který má mimo jiné ve svém portfoliu i současný strategický hit Manor Lords, oznámil, že budování státu v podobě Workers & Resources: Soviet Republic od slovenského studia 3Division dorazí v plné verzi v průběhu letošního roku. Hra je od roku 2019 v předběžném přístupu a za ty roky sklidila na Steamu velký zájem ze strany hráčů i tisíce kladných recenzí. Hra se postupně stále rozšiřovala a zdokonalovala, přičemž nyní konečně nadešel čas, aby vývojáři učinili velký krok směrem k verzi 1.0. K tomu dojde už za necelý měsíc, konkrétně 20. června.

„Soudruzi, hodina našeho triumfu nadchází,“ stojí příhodně v oznámení vydavatele Hooded Horse společně s datem vydání plné verze a zbrusu novým trailerem. „Ovládejte svou ekonomiku, pečujte o svůj lid a vybudujte velkolepou Sovětskou republiku!“ pokračuje oznámení s pokynem ke shromáždění dělníků či připravení továren k provozu. Už před časem hru obohatila i tutoriálová kampaň, jež by měla snáze nové hráče seznámit s veškerým budováním i fungováním socialistické společnosti. To koneckonců není zrovna snadné, jelikož Workers & Resources: Soviet Republic není jen o výstavbě, ale také o spravování jednotlivých odvětví a snaze o zajištění blaha a prosperity. Přechod do plné verze ale pochopitelně znamená i přidání dalších novinek či změn, kterých je poměrně dost.

Hra bude rozšířena o nové budovy, které budou mít za úkol obohacení života a volného času občanů, a to v podobě sportovišť, stadionů nebo amfiteátrů, ale také hřišť pro uchovávání zdravého ducha ve zdravém těle. Národní dopravní síť se dočká nových a navíc západních vozidel a mládež se setká s propracovaným vzdělávacím systémem, v němž bude snaha o maximalizování dosahu učitelů. Samozřejmě nebude ze strany vývojářů chybět celá řada oprav a úprav, například HUD a celkově uživatelského rozhraní, či vylepšení uzlů složitých výrobních řetězců, stejně tak se některým klíčovým budovám dostane grafického vylepšení, jak stojí v tiskové zprávě.

Workers & Resources: Soviet Republic bude v plné verzi dostupná na Steamu, GOG a Epic Games Store od 20. června 2024, s vydáním plné verze se navíc dočkáme i české a slovenské lokalizace. Více informací o hře naleznete tradičně v našich starších článcích.

# budovatelská # simulace # slovenská # totalita # tycoon

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru