Stellar Blade, Sony Interactive Entertainment, Stellar Blade se dočká DLC a verze pro PC

Stellar Blade se dočká DLC a verze pro PC

Studio Shift Up podle zveřejněných dokumentů zvažuje druhý díl. Pracuje i na další hře

Zdroj: Sony
21. 5. 2024
Název: Stellar Blade Vývojář: Vydavatel: Platformy: Žánr: Datum vydání: 26. 4. 2024
Stellar Blade

Finanční výsledky jihokorejského studia Shift Up, které se podepsalo pod úspěšnou akci Stellar Blade, přináší několik zajímavých informací stran budoucnosti zmíněného titulu. Jak patrně víte, Stellar Blade byl i díky zapojení Sony coby vydavatele exkluzivním titulem pro PlayStation 5, nabídka cílových platforem by se ale mohla v dohledné době změnit. Zástupci Shift Up totiž kromě úspěchu Stellar Blade v prvním měsíci prodeje potvrdili, že se momentálně zabývají otázkou portu pro PC a naznačují, že chtějí se hrou i značkou jako takovou nadále pracovat. Ve finále by to mohlo přinést rozšíření v podobě datadisku, ale také několik možných pokračování.

Ve výše přiloženém dokumentu se uvádí, že Shift Up (přeloženo pomocí DeepL) chce motivovat hráče k dalšímu průchodu hrou, a to právě prostřednictvím DLC. Na stejné úrovni zájmu pak má v jihokorejském studiu stát zmíněná PC verze a také další spolupráce týkající se značky Stellar Blade. Je tudíž možné, že se například hlavní hrdinka Eve nebo některé další reálie objeví v nějaké jiné hře, což by ale s přihlédnutím k úspěchu titulu mohlo být přirozeně prospěšné pro obě zainteresované strany.

Shift Up zároveň uvádí, že se neustále pracuje na opravách, k jejichž přípravě bylo vyčleněno 5-10 vývojářů. Zbytek, necelá stovka, pak má pracovat na výše popsaných záležitostech, byť bližší rozvrstvení, případně s nějakým časovým harmonogramem nemáme v tuto chvíli k dispozici. Studio Shift Up navíc při prezentaci finančních výsledků odhalilo, že pracuje na další hře, která rovněž vychází z nové značky studia. Zatím je projekt označován jako Witches a mělo by jít o hru s loot boxy – resp. s prvky gača – určenou pro PC a mobilní zařízení s podporou cross-playe.

# akční adventura # budoucnost # hack'n'slash # post-apokalypsa

Nahlásit chybu v článku

3

Napsat komentář

Další články
Nahoru