branding
F1 Manager 2024, Frontier Developments, F1 Manager 2024 dovolí poprvé vytvořit vlastní stáj

F1 Manager 2024 dovolí poprvé vytvořit vlastní stáj

Autoři lákají na založení vlastního týmu, ale také dynamické vyjednávání a přetahování lidí

Zdroj: Frontier Developments
12. 3. 2024
Název: F1 Manager 2024 Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , , , Žánr: Datum vydání: 23. 7. 2024

Britské studio Frontier Developments oznámilo, že chystá F1 Manager 2024. Jedná se už o třetí ročník z této série, byť předchozím dvěma se nedařilo tak dobře, jak autoři při získání licence doufali. Základní premisa titulu pochopitelně zůstává stejná. Samozřejmostí jsou aktualizované soupisky a další úpravy vycházející z dění ve skutečné formuli 1. Upraven byl formát sprintů například. Opět je naším úkolem dovést svůj tým k vítězství, ale tady přeci jen najdeme jednu důležitou novinku, která by potenciálně mohla k projektu přilákat nové fanoušky. Vůbec poprvé si totiž můžeme vedle existujících stájí vytvořit i svou vlastní.

Se svým týmem se pak postavíme zavedeným soupeřům. Autoři lákají, že můžeme navrhnout vlastní identitu, zvolíme týmové barvy, logo i styl kombinéz. A pak samozřejmě přijde na řadu to ostatní včetně hledání zaměstnanců a sponzorů. Frontier slibují také nový komplexní systém mentality a dynamického vyjednávání smluv. Máme se víc zaměřit rovněž na jezdce i jejich rozvoj a vylepšená umělá inteligence konkurenčních stájí před nás pro změnu postaví hrozbu v podobě přetahování odborníků i pilotů. Tak jako ve skutečnosti. Najednou to možná nebude taková legrace jako z pohodlí gauče při sledování skutečných závodů.

Závodníci se mají lépe chovat na trati a budeme mít k dispozici nové dynamické kamery. Celá simulace má díky tomu působit uvěřitelnějším dojmem. Jinak ovšem zatím studio podrobnostmi šetří a v zásadě při představení opakuje spíše věci, které už známe z minulých dílů. Namátkou tým láká, že bude opět možné přepsat historii v režimu Race Replay tak jako posledně. To znamená zasáhnout do specifických závodů a situací, které se v průběhu sezóny staly, a změnit jejich průběh a vyústění.

F1 Manager 2024 míří na PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series. Vyjít má letos v létě. Titul se má prodávat za 35 eur. Více podrobností se o hře dozvíme v další epizodě Frontier Unlocked, která se bude na YouTube i Twitchi vysílat ve středu 27. března.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru