branding
Nintendo uspořádá zítra svůj první letošní Direct

Nintendo uspořádá zítra svůj první letošní Direct

Zaměřen bude na partnery a third party hry. Seznam her neznáme, akce potrvá 25 min.

Zdroj: Konami
20. 2. 2024

Nintendo v průběhu noci na úterý potvrdilo, že už zítra proběhne první letošní Direct, konkrétně jeho „partnerská“ verze zaměřená na third party tituly. S přihlédnutím k tomu, že akce začne už zítra v 15 hodin, nevzniká ani příliš prostoru ke spekulacím, takže zatím můžeme jen odhadovat, co Nintendo a spolupracující vydavatelé či vývojáři mohou představit.

Jak Nintendo oznámilo na sociálních sítích, přenos, tedy přesněji v 15 hodin zveřejněné video, bude trvat přibližně 25 minut a uvidíme v něm hry, které by měly dorazit v první polovině letošního roku. Očekáváme tedy standardní pojetí s úvodním slovem zástupců Nintenda a nášupem trailerů s bližšími informacemi o datu vydání.

Asi nejžhavějším kandidátem na trailer a další detaily je připravovaná Contra: Operation Galuga a Penny’s Big Breakaway. Spekuluje se nicméně i o možném odhalení Hi-Fi Rush či Pentimentu, pokud se sejdou spekulace o multiplatformních hrách od Microsoftu a informace od Phila Spencera, že si jednotliví vývojáři onu čtveřici chystaných her z Xboxu či Windows na další platformy oznámí sami. Spíše marnou nadějí je pak Hollow Knight: Silksong, o kterém zatím vývojáři příliš nemluvili a naposledy jsme hru zmínili ve chvíli, kdy slavila smutné šesté výročí oznámení.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru