branding
Na konzole dorazila bondovka The Spy Who Shot Me

Na konzole dorazila bondovka The Spy Who Shot Me

Retro first person akce se zjevně snaží zahrát na nostalgickou stranu fanouškům GoldenEye

Zdroj: Retro Army Limited
5. 1. 2024

The Spy Who Shot Me je retro střílečka od Retro Army Limited. Jak už jméno prozrazuje, jedná se o variaci na Jamese Bonda, která se nebere moc vážně. Titul se inspiroval názvem příběhu Špion, který mě miloval. Jde o archaickou first person akci, která se snaží napodobit klasiky z devadesátých let. The Spy Who Shot Me dorazil na PC už před pěti lety – v lednu 2019. Moc recenzí nemá, ale chválí ho 83 procent hráčů na Steamu. Teď neoficiální agent 007 vtrhl také na konzole.

Hlavním hrdinou je Agent7, který bojuje proti proti padouchovi, který je označený jako S.C.U.M. Coby správný špion má hlavní hrdina k dispozici speciální zbraně i působivé dopravní prostředky. Projedete se například na motorovém člunu. Hra má nabídnout svižnou hratelnost, hromady nepřátel i záměrně nedokonalou grafiku. Hra má samozřejmě evokovat klasiky jako GoldenEye 007 nebo No One Lives Forever, ale je v mnoha ohledech ještě staromódnější. Bohužel nenabízí žádný multiplayer, i když tohle se přímo říká o klasický split-screen na jedné obrazovce i s pověstným screen cheatingem.

Sám jsem hru neměl možnost vyzkoušet, ale jako milovník bondovek jí možná dám šanci. Vypadá docela lákavě na menší projekt. Na Xboxu One, Xboxu Series a Switchi titul The Spy Who Shot Me vyšel 4. ledna. Verze pro Xbox stojí 229 korun. Na Switchi se prodává za 8 dolarů. Hra ale míří i na PlayStation a vyjít by tu měla ještě v lednu.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru