branding
South Park, Death Stranding a Metal Slug dorazí příští rok

South Park, Death Stranding a Metal Slug dorazí příští rok

Snow Day! vyjde v březnu a Kodžimova hra pro zařízení od Applu se odkládá

Zdroj: koláž/Vortex
22. 12. 2023

Ani krátce před Vánoci není nouze o upřesňování termínů vydání. Začneme se hrou South Park: Snow Day! od studia Question a společnosti THQ Nordic. Ta oznámila, že novinka dorazí na trh 26. března příštího roku. Hra míří na PC i konzole včetně Switche. Standardní edice se bude prodávat za 30 eur, digital deluxe pak přijde na 50 eur. Druhá jmenovaná nabídne další kosmetické balíčky, další typy zbraní i nový herní režim. Předobjendávky už jsou k dispozici. V nabídce bude i speciální krabicová limitovaná edice.

Další na řadě je Death Stranding. To je pochopitelně titul, který už dříve dorazil na PS4, PC a PS5. Chystá se ale také verze pro iPhony, iPady a Macy. Ta měla původně vyjít už letos, ale odložena byla na příští rok. Na Macu se hráči podle posledních informací dočkají 31. ledna 2024. Na ostatních platformách někdy v roce 2024. Autoři jednoduše potřebují víc času. Death Stranding poběží na iPhonu 15 Pro, iPhonu 15 Pro Max a všech iPadech and Macích s čipem M1 a lepším. V budoucnu se mají na zařízení od Applu objevit také další tituly od Kojima Productions. Hideo Kodžima uvedl, že bylo jeho snem, aby se jeho hry objevily na těchto platformách.

Hra Metal Slug Tactics byla sice představena už v roce 2021, ale dosud nevyšla. Teď její autoři uvedli na Discordu, že se tak stane v příštím roce. Přesnější termín neznáme.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru