Baldur’s Gate III vyjde na Xboxu v prosinci

Baldur’s Gate III vyjde na Xboxu v prosinci

Studio Larian potvrdilo termín, o kterém se spekulovalo. Víc uvidíme na The Game Awards

Zdroj: Larian Studios
16. 11. 2023

Jak vývojáři ze studia Larian řekli, tak se i s největší pravděpodobností stane. Baldur’s Gate III dorazí na Xbox ještě před koncem letošního roku, a teď už víme, že to bude v průběhu prosince. Po spekulacích, s nimiž přišel magazín Exputer a které zástupci studia vyvrátili, přidali k děkovnému příspěvku o nominacích na The Game Awards náznak, že se již brzy dozvíme víc stran vydání hry na Xboxu i fyzických nosičích, aby tenhle příběh pokračoval ujištěním přítomnosti hry na zmíněné akci moderátora Geoffa Keighleyho, a nikoliv jen v souvislosti s předáním cen v jedné z osmi kategorií, pokud titul zaboduje.

„Hráči na Xboxu, zaslechli jsme, že se prý těšíte na nějaké novinky ohledně Baldur’s Gate III. Hra bude připravena k prosincovému vydání,“ napsali vývojáři na sociálních sítích. Potvrdili pak, že na The Game Awards uvedou nový trailer – patrně ted již z verze pro Xbox – jehož součástí bude odhalení konkrétního data. Připomínáme, že Baldur’s Gate III dorazí na konzoli od Microsoftu díky svolení, že na Series S nemusí hra nabídnout offline kooperaci, se kterou by si konzole patrně neporadila. Vývojáři nicméně mohutně celý titul optimalizovali a v zásadě nevyloučili, že by kooperace nemohla dorazit později.

Na každý pád už můžete začít chřastit s peněženkou, pokud jste právě na tuhle verzi čekali, nás ale přirozeně zajímají také slíbené informace o vydání fyzických kopií, které by mohly s ohledem na úspěch hry posloužit řadě hráčům i jako pěkné memento a pocit, že v mnoha ohledech velmi povedenou hru skutečně vlastní.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru