Multiplayer Pac-Man 99 střídá Pac-Man Mega Tunnel Battle

Pac-Man 99 střídá Pac-Man Mega Tunnel Battle

Pac-Man je mrtev. Ať žije Pac-Man. Žlutému hrdinovi je už 43 let

Zdroj: Bandai Namco
11. 10. 2023

Jeden Pac-Man končí, další zase ožívá. Pac-Man 99 byl vypnut a odstraněn z nabídky předplatného Nintendo Switch Online. Konec podpory multiplayerového titulu Nintendo oznámilo už v květnu a již od srpna firma postupně omezovala jeho funkce. Paradoxně ve stejnou dobu se na obzoru znovu objevila možná náhrada. Pac-Man Mega Tunnel Battle Chomp Champs je battle royale pro PC a konzole. Jde o titul pro 64 lidí, který původně debutoval na Stadii, ale byl zrušen spolu se samotnou službou. Teď se fanoušci mohou těšit na vylepšenou verzi. Nezdá se, že jde tak úplně o náhodu.

Bandai Namco láká na hezčí grafiku, nové herní módy, novou hudbu i bohatou customizaci. Také se jedná o čistě multiplayerovou hru s podporou cross-playe. Hru vyvíjí tým Amber Studio a vyjde začátkem příštího roku na Windows, PS4, PS5, Xboxu One, Xboxu Series i Switchi. Vaším úkolem bude prokousat si cestu přes bludiště, duchy i další hráče. Trailer představuje různé power-upy, které můžete uplatnit v boji. Svého žlutého hrdinu si samozřejmě také můžete upravit k obrazu svému, abyste si ho v té záplavě dalších jedlíků snadno poznali.

A pokud by se vám snad zdálo, že dva Pac-Mani jsou v tak krátké době až dost, nezapomeňte, že je tu ještě relativně čerstvý Pac-Man World Re-Pac. Vylepšená verze plošinovky z roku 1999 vyšla loni na PC i konzole. Na Steamu ji mimochodem hodnotí kladně úctyhodných 94 procent hráčů. V tomto případě se samozřejmě jedná o dobrodružství pro jednoho hráče.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru